Jezus houdt van jou.💎Zijn offer is ook voor jou bedoelt.💖 Zijn koninkrijk is beter dan waar deze wereld momenteel heen gaat. 🌍

Online business oprichten. Financieel vrij en onafhankelijk.

Effectief geld verdienen door bedrijven die thuiswerk aanbieden. Effectief online business oprichten en door online thuiswerk, financieel vrij en onafhankelijk worden in 90 dagen. Nieuwsgierig? Klik dan hier...

Begeleid naar online succes... Door wie dan?

Ben jij een gezonde scepticus en wil jij wel graag weten wie jouw succes coach wordt? 

Neem dan hier persoonlijk contact met hem op of kijk naar deze video.

Of lees hieronder verder... 

  • Financieel vrij en onafhankelijk worden?
  • Wet werken waar je wilt 2022?
  • Van 0 naar 10.000 klanten?
  • Bloggen over iets wat jij leuk vindt?
  • Geld verdienen met jouw affiniteit?
  • Meer vrije tijd creëren?
  • Meer uit het leven halen in 90 dagen?

Ongelukkig leven lijden... Ongelukkig zijn en blijven.

Veel mensen zijn depressief of ongelukkig. 

Dit is omdat ze een ongelukkig leven lijden en niet tot hun recht komen en gewoon vastlopen en niet weten waar ze moeten beginnen om een passende levenswijze te creëren.

Wil jij niet ongelukkig zijn of worden en blijven? 

Dan moet je persoonlijke levensdoelen stellen als die niet hebt.

Wat wil jij nog doen in jouw leven? Wil jij jouw wensen uit laten komen? Wil jij je dromen achterna gaan jagen? 

Welke vrijetijdsbesteding past bij mij? Schrijf op wat bij jou past en wat jij graag wil... 

Wil jij bijvoorbeeld leren vliegen en in welke vliegtoestel?

Of niet meer afhankelijk zijn van een baan?

Je denkt misschien ik kan nu niks betalen of realiseren... 

Verander wat je kunt veranderen. Want je hebt meer macht dan je denkt. Wat zou je kunnen veranderen wat je veranderd wil zien? Ben je niet tevreden met iets, verander het dan. Anders blijf je in deze sleur vast zitten en kom je in een neerwaartse spiraal terecht.

Accepteer wat je niet kan veranderen. Het verleden is niet te veranderen. Mensen kun je mogelijk positief beïnvloeden maar je hebt geen macht over de keuzes die een ander maakt. Dit is niet jouw verantwoordelijkheid dus je zou het moeten leren accepteren en loslaten. Help geen mensen die niet geholpen willen worden en steek geen energie in mensen die energie slurpen of ondankbaar zijn.

Accepteer wat je niet kunt veranderen en verander wat je niet kunt accepteren. 

Doelen realistisch maken zodat het gene wat je wilt, tastbaar wordt. 

Pas deze vorm van verander management toe in jouw eigen leven.

Maak hiervoor tijd vrij en werk aan de doelen die jij wilt bereiken.

Doe wat aan time management maakt tijd voor wat jij graag wil. 

Geld verdienen met wat jij leuk vindt en waar je passies bij liggen. Zo kun jij beter een passief inkomen realiseren. Als je iets doet wat je echt leuk vindt, dan maak je er tijd voor en dan kunnen doelen ook tastbaarder worden gemaakt.

Dit staat allemaal met elkaar in verbinding. 

Dus hou jij van dingen doen waar jij energie van krijgt en waar jouw passie bij ligt?

Verander vandaag nog jouw leven...

De zeven eigenschappen voor succes in je leven samenvatting.

Neem voldoende rust... 

Dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën als jouw brein tot rust komt.
Als jouw lichaam herstelt door de rust die jij neemt, kun jij meer Productief aan de slag met dingen die jij leuk vindt.

Pro-activiteit om een doel te realiseren waar jouw passies liggen. 

Als je niks doet verandert er vrij weinig. Blijf je in die sleur van je leven dan gaat het vaak ook niet goed met je welzijn. Mensen die dromen en doelen hebben en ervoor willen werken, bereiken vaak meer in hun leven dan de mensen die er weinig voor willen doen. 
(😡De meesten willen WEL rijk worden maar ze willen GEEN tijd, geld, en energie investeren in hun kennis en vaardigheden en willen niet eens 5 minuten vrijmaken om op te schrijven wat hun passies en doelen zijn...😡) 

Wil je dan liever blijven waar je nu staat en niet verder komen???

Doe belangrijke zaken eerst. 

Schrijf op wat jij belangrijk vindt wat eerst afgerond moet worden en wat er voor nodig is om weer rustig verder te kunnen.

Dat geeft rust in jouw leven. Dus ook tijd en energie om te werken aan succes. 

Vraag om hulp en werk samen met mensen die jij nodig gaat zijn om doelen te bereiken die jij wil bereiken. Geef niet op! 

Stel jij hebt een hoog vetpercentage en wil een atletisch lichaam. Dat gaat NIET vanzelf en is wanneer je dit alleen moet doen, super zwaar🥵. Dan is het fijn dat jij lotsgenoten opzoekt waarmee je samen hetzelfde doel mee gaat behalen. Zoek een passende sportcoach die ook onderdeel wordt van jouw team. Samen zijn doelen makkelijker te behalen dan alleen. Dit blijft zwaar maar samen wordt het lichter. Dit geldt ook voor als jij geld wil verdienen. Daarom kun jij meedoen met 230 andere doelgenoten en de juiste coach die jou in 90 dagen je doelen kan laten behalen en hoef jij niet alleen te bouwen aan een online business. 

Empathie en communicatie.

Wat ook belangrijk is als je samenwerkt dat je niet stug bent maar empathie toont en wil communiceren. Ook hier moet je in investeren en dit komt ook niet zomaar aanwaaien. Jij vindt het vast fijn als jij begrepen wordt of iemand zijn best doet om jou te leren kennen of te begrijpen. 

Helaas zijn er weinig mensen in de Nederlandse samenleving die willen werken aan communicatieve vaardigheden en vervaagt deze zeer belangrijke sociale competentie in een te rap tempo. Dit is omdat veel mensen zich hier niet bewust van zijn. Maar verandering begint bij jezelf. 

Win-win situaties creëren. 

Hoe dan? Zorgen dat meerdere partijen blij zijn met wat jij doet. 
Dus doe jij iets waar jouw passie bij ligt, kun je anderen hiermee helpen. Door bijvoorbeeld aan juiste informatie of dat je samen geld verdient aan dat gene wat jij zo leuk vindt om te doen... Denk bijvoorbeeld aan het promoten van katten accessoires op jouw website omdat katten jouw lievelingsdieren zijn en jij hier bijvoorbeeld graag over blogt. Dat is real business!!!

Lees hieronder verder voor de zevende eigenschap die jij zou moeten bezitten om succes te behalen. 

Starten met een toekomst doel voor jouw ogen.

Stel jij houdt zoveel van katten dat jij met plezier blogt en vlogt over de kat. Jouw doel zou zijn, niet meer afhankelijk van een werkgever waar jij het niet naar je zin hebt, maar geld verdienen met jouw passie.

Dan kun jij makkelijk een eigen website bouwen met waardevolle content over katten. 1000 mensen per dag bezoeken jouw site na loop van tijd. Je ziet kansen om geld te verdienen met jouw site en je leert (digitale) producten te promoten op jouw website.

Je hebt gekozen om een kattencursus en een dierenzorgverzekering te promoten. Omdat jij het zielig vindt dat er zoveel katten op straat worden gezet door ziekte of gedragsproblematiek. 

BELANGRIJK op te weten: Deze cijfers en berekeningen zijn voorbeelden... De commissies zijn per product verschillend. Dit hoeft niet de daadwerkelijke commissie te zijn wat jij zou ontvangen op een dergelijk product die jij hebt verkocht via jouw link of website.

 

Van die 1000 mensen per dag kopen 10 mensen de kattencursus en je krijgt hier per verkoop, 10 euro commissie over. 

Dat is 100 euro per dag...

Dat is nog niet alles want je krijgt ook nog eens eenmalig 80% van de commissie als iemand een dierenzorgverzekering via jouw link afsluit. 

De dierenzorgverzekering is dan 23 euro per maand en 2 van de 1000 mensen per dag sluiten dan deze verzekering af. 

Dat is voor jou €36,80 extra boven op die €100,- per dag.

Dan verdien jij met jouw katten passie €136,80 euro per dag!!! 

Dat is dan plus ~ minus €4104,- per dertig dagen. 

Nogmaals: Dit is slechts een voorbeeld rekensom.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.