Jezus houdt van jou.💎Zijn offer is ook voor jou bedoelt.💖 Zijn koninkrijk is beter dan waar deze wereld momenteel heen gaat. 🌍

De beste eerste date? Hoe echte liefde herkennen.

Duizenden liederen zijn geschreven over liefde. Iedereen verlangt er naar en zoeken het in één of meerdere partners. Maar is het wel echte liefde? Hoe vindt je het nou?
Tip één is geduldig en ondernemend zijn. 

Door samen leuke dingen te ondernemen, schakel je wanhopig gedrag bij jezelf uit en kun je hierdoor meer geduld opbrengen om de juiste partner aan de haak te slaan.

Hoe liefde herkennen? 

De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid.

Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan. 

Wees altijd nederig, zachtmoedig en geduldig, en verdraag elkaar uit liefde. 

Laat uw liefde oprecht zijn. Verafschuw het kwaad en wees het goede toegedaan.

Er is geen grotere liefde dan je leven te geven voor je vrienden.

Alles wat u doet, moet u met liefde doen.

Bonus tip: Werk aan jezelf en bereidt jezelf voor op relaties in het algemeen want jouw persoonlijke ontwikkeling en zelf liefde is erg belangrijk om liefde uit te stralen en aan te trekken. 

Lees hieronder verder...

Tip twee is focus op dingen waar jouw bij passie ligt en maak jullie passies en doelen met je mogelijk potentiele partner bespreekbaar. In hoeverre liggen jullie hierin op één lijn? Krijg geen kinderen als je hier niet samen achter staat voor de volle 100% bijvoorbeeld. Dit voorkomt een hoop pijn en verdriet niet alleen bij jullie maar ook bij jullie kind.

Tip drie betekent dat je een net uit mag gooien door op een datingsite vriendschap te zoeken. Dit is erg relaxed en het voelt niet als een sollicitatie gesprek bij een eerste ontmoeting. Doe alleen leuke dingen zoals een wandeling in een park of op een kinderboerderij waar veel mensen komen.

Een actieve eerste date is vaak een succesvolle eerste date. 

Dit is vanwege een leuke eerste ervaring waarin al veel lol kan ontstaan. Als je bijvoorbeeld iemand bent die van drones houdt kun je vragen of je samen met drones kunt vliegen in een park.

Hou je samen van een bepaalde sport kun je die samen uitoefenen op jullie eerste ontmoeting om vervolgens gezellig ergens wat te gaan eten. 

Of samen naar het strand waar het een beetje druk is en genoeg strand tentjes zijn. Je kunt zo gek niet bedenken. 

Tip vier zegt dat jij de ander en de ander jou moet accepteren en respecteren. Geen acceptatie of respect is een ongezonde relatie. Je kunt beter singel blijven dan dat jij met de verkeerde samen woont. 

Tip vijf vertelt jou het effect van een onbeschoft wanhopig gedrag als jij naar deze sensationele video kijkt. 

Wanhopige vieze, onsympathieke en manipulatieve kerel.

Dit is een extreem voorbeeld voor wat wanhoop kan uitstralen.

Wat hier wordt getoond is geen echte liefde!!!

Wat zou jij doen als jij met een man of vrouw date die zo ongelofelijk onbeschoft zou zijn? Deel je ervaring in de comments.

Wil jij iemand ontmoeten? 

Start met succesvol daten...

Of lees na de reacties verder over wanneer je de juiste partner hebt gevonden...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Wanneer heb ik de juiste partner gevonden?

Luister dit aangrijpende en inspirerende verhaal van een mooi stevig meisje die veel is gepest en heeft ervaren wat echte liefde inhoudt.

Ze lachen kinderachtig als hij trouwt met een dik lelijk meisje... Na jaren hebben ze spijt. Want deze stel heeft eigenschappen van succes, behulpzaamheid en echte liefde. Hier kunnen de uitlachers en de pesters alleen nog maar van dromen.

Wat heb jij van deze video geleerd? Wat vindt jij van de pesters? 

Wat een prachtig stel en wat is ze nu een prachtige vrouw geworden.