Jezus houdt van jou.💎Zijn offer is ook voor jou bedoelt.💖 Zijn koninkrijk is beter dan waar deze wereld momenteel heen gaat. 🌍

Beter dan relatietherapie is psychologie achter relaties onthult. 

Het is beter dan relatietherapie als jij weet ongezonde situaties in allerlei soorten relaties te voorkomen en op te lossen... Doordat jij psychologische inzichten krijgt in de mensen waarmee jij omgaat, heb je een definitieve oplossing tegen energie vreters die over je grens blijven gaan.

Hier de vijf redenen waarom relaties stuk lopen. Tien tips voor betere communicatie in alle relaties. Beter dan betaalde relatietherapie is psychologie achter relaties onthult.

Let op: Als je goed nadenkt, gaat dit niet alleen over liefdes relaties maar kun je deze tips ook meenemen in het dagelijks leven. 

Bekijk deze 3 video`s die jou een hoop pijn gaan besparen...

Ook als je vrienden te vaak ziet, gaan ze je uiteindelijk verlaten. 
Als je te vaak met je collega`s op de lip zit, dan ga jij je aan alles ergeren en krijg je het idee dat jij op je tenen moet lopen en wil je gaan solliciteren op een andere baan. 
Als jij je ouders te vaak ziet, wil je graag verlost worden van die autoriteit. 

Goed communiceren is bij iedereen belangrijk. Openheid en eerlijkheid of tactische woordkeuzes voorkomt voor een groot deel ruzies in het algemeen. Als je pech hebt, ben je gewoon niet bij de juiste personen of zit jij niet op je plek. Want niet iedereen is even ontwikkeld hoe graag jij dit soms ook zou willen. 

De waarheid is: Dat jij alleen de keuze hebt om aan jezelf te werken want verandering begint bij jezelf. Jij hebt GEEN macht over andermans keuzes of ontwikkelingen als ze niet aan hunzelf willen werken. Soms is het tijd om keihard voor jezelf te kiezen. 

Kijk deze video over de schokkende waarheid over relaties die zich instant blijven houden vanwege pijn en onopgeloste zaken uit het leven...

Schrijf je hier in om ongezonde relaties te voorkomen. 

Het is beter dan relatietherapie als jij weet ongezonde situaties in allerlei soorten relaties te voorkomen en op te lossen... Doordat jij psychologische inzichten krijgt in de mensen om je heen. 

Voorkom relaties die jou veel te veel energie kosten. Hou mensen op afstand die meer kosten dan dat ze je uiteindelijk gaan opleveren. 
Voorkom dat jij mensen over je grenzen laat gaan en hierdoor oververmoeid en overprikkeld raakt. Hoe je grenzen effectief aangeeft zonder ruzie en hoe je mensen op afstand mag houden die jou niet respecteren. Leer op een prettige manier aangeven hoe jij je voelt in een relatie zodat er meer begrip ontstaat en jij minder over je eigen grenzen moet gaan. 

Mis je belangrijke inzichten en weet je niet hoe je iets goed kenbaar moet maken? 

Wil je gelukkig jezelf kunnen zijn en blijven in relaties met je partner, familie, vrienden of je zakelijk relaties zoals collega`s of baas met als gevolg dat mensen jou compleet accepteren zoals je bent. 

Je hebt nog een leven voor je dus werk eraan. 

Wat als je de technieken kent om problemen in relaties op te lossen?

Hierdoor ontspannende en gelukkiger door het leven kan gaan?  
Doordat jij sterker in relaties met mensen staat, krijg je energie van mensen om je heen. Omdat jij weet hoe om te gaan met vervelende situaties in welke soort relatie dan ook. 

NEE! Ik weet nog niet hoe ik ongezonde relaties met mensen op kan lossen of hoe ik vervelende situaties deels kan voorkomen maar wil wel graag belangrijke inzichten leren zodat de kwaliteit van mijn relaties en geluk en dus mijn leven gaat toenemen. 

Kijk hieronder verder als geïnteresseerd bent in daten. 

Daten gaat niet over rozen maar in de realiteit vaak over teleurstellingen...

Om die teleurstellingen in te perken, hier 10 nuttige tips om een geweldige eerste date te hebben. 

Tips nuttig voor mannen als voor vrouwen. 

Welke datingsite past het beste bij mij?

Dat is afhankelijk van wat jij zoekt. Daarom kun jij dat hier op deze pagina selecteren, met welke doelgroep jij graag wil daten. Daardoor krijg jij meer succes en maak je sneller een kans om bijvoorbeeld verliefd te worden op iemand die bij jou past.

Welke soort datingsites zijn er?

Er zijn datingsites voor homo en biseksuelen, datingsites voor senioren, datingsites voor hoog opgeleiden, datingsites voor gelovigen, er zijn datingsites voor mensen met een beperking, Erotische datingsites, datingsites voor weduwenaren, datingsites voor ouders, en gewone datingsites voor mensen die gewoon weer verliefd willen zijn. Je kunt zo gek niet bedenken. Er zijn veel verschillende datingsites.

Welke datingsite serieus?

Als jij een serieuze relatie wil of uiteindelijk graag een huwelijk in wil gaan, zou ik gaan voor opzoeknaarjou, Roots,  Lexa, parship, elitedating, Relatieplanet, e-maching en ourtime voor 50+ers. 

Wat is een leuke datingsite?

Datingsites die gewoon het hoogste scoren zijn: Lexa en Parship. 

Maar Pepper, metjou, novamora, 50plusmatch en happypancake doen het ook goed. Er zitten wel meerdere duistere kantjes aan daten en één daarvan is, dat je veel teleurstellingen te verwerken kan krijgen als je met iemand date. Weet niet of dat wel zo leuk is...
Dus wees voorzichtig.

Welke datingsites zijn betrouwbaar?

Parship heeft de beste persoonlijkheidsscreening voor dat jouw account überhaupt actief wordt op hun site. Voor de rest moet je overal en altijd oppassen met nepprofielen en je gezonde verstand gebruiken en niet zomaar op rare linkjes klikken van iemand die je gewoon niet kent. Want er zijn genoeg oplichters en hackers actief in de datingbranche. 

Wil je daten klik dan hier.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.