Jezus houdt van jou.💎Zijn offer is ook voor jou bedoelt.💖 Zijn koninkrijk is beter dan waar deze wereld momenteel heen gaat. 🌍

Cursus papegaaiengedrag in 2023 mogelijk verplicht

Zijn kromsnavels jouw passie of vindt je papegaaien en parkieten interessant? Per 1 januari 2023 wordt een kromsnavel cursus mogelijk verplicht. Opleiding gedragstherapeut papegaaien kan jou deze cursus bieden. Voorkom pijn, spijt en verdriet. Hoe train je een papegaai? Nou hier is het antwoord.

Bereid je dus voor en lees verder...

Zit je te denken om een papegaai aan te schaffen? Of heb je al een papegaai of parkiet...

Bereidt je dan goed voor. Want er gaan dingen veranderen in de wet. 

Het is daarom aan te raden om een cursus over papegaaien en parkieten te volgen. Niet alleen omdat dit mogelijk verplicht wordt gesteld, maar ook zodat jij weet hoe je ongewenst gedrag bij papegaaien en parkieten kan stoppen en deels kunt voorkomen. 

Papegaaien terroriseren huishoudens en buren...

Er zitten gigantisch veel papegaaiachtige in een vogelopvang. Zo`n gemiddeld circa 5000 papegaaien en parkieten per opvang. Dat is helaas niet voor niks...

Waarschuwing! Als er niet aan hun natuurlijke behoeftes voldaan wordt, is de kans immens groot op gedragsproblemen wat zich uit in overdreven veel schreeuwen circa 140dB, bijten met hun gegeven notenkraker, panisch wegvliegen, plukken en andere dingen doen die niet mogen om aandacht te krijgen.
Deze kromsnavels zijn dus opvoeding nodig anders terroriseren ze het thuisfront. 

Bedenk wat de gevolgen bij jou thuis kunnen zijn als jij NIET weet hoe dit gedrag te stoppen en voor een groot deel te voorkomen.

  1. Stress.
  2. Spijt. 
  3. Pijn. 
  4. Verdriet. 
  5. Angst voor de vogel en de gevolgen. 
  6. Boze buren en onrustige huisgenoten. 
  7. Mens en dierenleed.

Kijk deze bronvideo`s over de dierenwet die per 1 januari 2023 in gaat... 

Daar vinden we wat van... 

Wat denk jij wat een papegaai nodig is? 

Hier zijn verschillende meningen over. Zelfs opvanghouders en mensen die gespecialiseerd zijn in kromsnavels verschillen van elkaar van mening. Maar ze zijn het over 1 ding 100% eens... Een papegaaiencursus moet verplicht worden omdat papegaaien niet makkelijk zijn en mensen effectief moeten kunnen handelen op het moment dat een papegaai ongewenst gedrag vertoont. Want heel veel kromsnavel houders weten niet hoe ze moeten handelen waardoor het gedragsprobleem bij hun huisdier als ondragelijk en onhandelbaar wordt ervaren. Dit is uitermate logisch want wie wil nou continu in een herrie van 140dB zitten of continu bij iedere hantering van de papegaai in het ergste geval, een winkelhaak laten hechten. 

Hierdoor zitten papegaaien en parkieten soms altijd in kooien en komen door deze ongewenste gedragingen nooit meer uit de kooi en worden hierdoor verwaarloost... Is dit niet zielig?

Als jouw papegaai of parkiet met zijn gedrag jouw huis terroriseert:

Hoe stop jij dit gedrag bij jouw papegaai of parkiet?

Hier is het antwoordt...

Opleiding gedragstherapeut papegaaien. 

Zijn kromsnavels jouw passie?

Je kunt dan zelfs met jouw kennis geld verdienen. Als jij effectieve trainingen volgt kun je zelfs deze trainingen gaan geven. Denk maar aan Free flight training als je ervan houdt om jouw papegaai of parkiet los te laten vliegen. 
Help mensen uit de brand en geeft vogelopvangcentrums weer wat lucht. Draag bij...

Hoe train je een papegaai?

Wil jij dit ook? Super goed bezig! Straks heb jij de oplossing en het antwoordt tegen gedragsproblemen en kun je anderen ook helpen.

JA! Papegaai of parkiet leren trainen en plezier hebben en misschien straks anderen helpen met papegaaien en parkieten trainen.

Heb jij hier wat aan gehad?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.